sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Hippy Hippy Shake

Sunnuntain kunniaksi päätin haastaa itseni ja kokeilla vesimarmorointia. Ensimmäinen kokeiluni oli todellinen katastrofi, väärän lämpöisen veden ja todennäköisesti liian paksujen kynsilakkojen takia. Nyt laitoin veden kulhoon jo edellisenä iltana, että se olisi varmasti huoneenlämpöistä. Jos vesi on liian kuumaa tai kylmää, kynsilakat kuivuvat jo veden pinnalla, eikä kuvioiden tekeminen ole mahdollista.

Olen täysin rakastunut neonväreihin kynsissä ja käytin marmorointiinkin neoneja. Valitsin Dependin lakat, sillä ne olivat tarpeeksi ohuita ja halpoja. Vesimarmorointiin saa käytettyä todella paljon lakkaa ja koska olin melko epävarma onnistumisestani, en halunnut tuhlata kalliita lakkoja turhaan. Epävarmuus oli onneksi turhaa, sillä marmoroinnit onnistuivat!


Vesimarmorointiin tarvitset vesikulhon, huoneenlämpöistä vettä, teräväkärkisen välineen millä vedät kynsilakoista kuvion, valitsemasi kynsilakat, kynsilakanpoistoaineen sekä teipin ja vanupuikot jotka puuttuvat kuvasta. Tarkat ohjeet marmorointiin saat esimerkiksi täältä: http://www.youtube.com/watch?v=F1k1M9b6GMI




Neonvärejä on todella vaikea saada kuvattua ja kynnet ovatkin todellisuudessa paljon kirkkaammat kuin kuvissa. Toivottavasti kuvista saa kuitenkin hieman osviittaa kynsien ihanuudesta!






Pohjalakka: O.P.I. Alpine Snow
Punainen: Depend nro 160
Keltainen: Depend nro 35
Kultainen glitter: Depend nro 45


1 kommentti:

Odotan innolla kommenttiasi! <3