torstai 1. joulukuuta 2011

Snow (Hey Oh)

Olen henkeen ja vereen jouluihminen ja voin myöntää itkeväni onnesta kun ensilumi laskeutuu. Rakastan lunta niin paljon, että olen jopa tatuoinut ranteeseeni lumihiutaleen. Eräät suosikkikoruni ovat lumihiutaleen muotoisia ja voisin puhua lumesta ja talvesta lakkaamatta. Ymmärrän kuitenkin etteivät kaikki jaa rakkauttani talveen ja jouluun, joten yritän parhaani mukaan hillitä itseäni hehkumasta jatkuvasti.

Ihan vähän aion kuitenkin nyt hehkua pienestä innovaatiosta joka liittyy irtoglitteriin ja sen käyttöön. Irtoglitterit ja paljetit ovat ihania, mutta vihaan niiden laittamista ja sitä sotkua minkä ne saavat aikaan. Tänään kuitenkin kokeilin tehdä irtoglitteristä ja kirkkaasta kynsilakasta oman glitterlakan, minkä levitin kynnelle siveltimellä ja voila! Glitteriä ei ollut kaikkialla ja kaikki hileet menivät juuri sinne minne halusinkin, eikä hukkaan mennyt lähes yhtään. Tämän keksinnön seurauksena tulette todennäköisesti näkemään blogissa paaaaljon enemmän kimallusta kuin ennen ;>

Tässä tämänpäiväiset ensilumelle omistetut kynnet jotka saattoivat mennä hieman överiksi, mutta ei kuitenkaan yhtä överiksi kuin allekirjoittanut maanantaina ensilumen tultua, jej!



 














































 Pohja
 O.P.I. I Juggle... Men

Leimaus
Rimmel Rock The Metal 760
Konad m59




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3