maanantai 18. huhtikuuta 2011

In a Hologram

Tänään tuli niin hienot kynnet, että säntäsin heti ottamaan kuvia ja päivittämään blogia. Tämä kiireys ehkä verotti kynsien loppusiivousta, mutta suokaa se anteeksi!

Sain äskettäin lahjakortin erityisesti kynsitarvikkeita varten, joten panostin vihdoin ensimmäiseen hologrammi-lakkaani. Löysin tällä hetkellä vain Make Up Storelta hologrammeja, mutta sepä riitti! Holoja oli ihania eri sävyjä, ja olisinkin halunnut ostaa kaikki! Päädyin kuitenkin ostamaan (näin aluksi) hopeisen lakan, mikä oli mielestäni monikäyttöisin. Oli vaikea kuvata lakkaa niin, että heijastukset näyttäisivät parhaat puolensa. Kuvat eivät siis tee oikeutta lakalle, joten suosittelen kaikkia ostamaan omat hologrammi-lakkansa ja ihastumaan! Olen myyty, taas.

Tiesin että lakka olisi mahtava itsellään, mutta tarvitsin kuitenkin pienen särmän. Päälle tulikin musta Konad-kuvio, ja hopeisella glitterillä pienet koristeet. Olen täysin alkutekijöissä koristelulakkojen kanssa, mutta aion vielä valloittaa senkin alueen joskus. Tässä kuitenkin se, mihin nyt pystyn! Saa nähdä tuleeko lähiaikoina vastaan mitään uutta kynsivillitystä, mistä en hullaantuisi ;>






Make Up Store Greta

Art Club Silver Glitter

Konad:
Musta

Laatta:
M57

1 kommentti:

  1. Ihan Satu kynnet! ;)
    joudut ehkä pelastaan mun kynnet täs joku päivä..
    Mut tiistain nähdään/häiriköidään taas <3
    kaisa

    VastaaPoista

Odotan innolla kommenttiasi! <3