tiistai 28. kesäkuuta 2011

Holiday


Vietin viime viikon Välimeren auringon alla, mistä syystä blogi oli myös lomalla reilun viikon. Nyt olemme kuitenkin molemmat palanneet (allekirjoittanut myös konkreettisesti palanut)! Luonnolleni tunnollisena arvoin reissuun mukaan kaksi lakkaa, sillä eiväthän sormet pärjää yksillä lakoilla mitenkään koko viikkoa. Viikon alussa kynsillä oli pinkki Models Own Pink Punch, mistä en tajunnut valitettavasti ottaa kuvaa, buu. Onneksi lakka on ollut kuitenkin ollut aikaisemminkin esillä blogissa, ja voit nähdä sen esimerkiksi tästä.

Ensimmäinen vaihtolakkani oli China Glazen Pink Voltage, mikä pääsi kuvaan altaalla:





Toinen vaihtolakkani oli myös China Glazen, ja erityisen sopivasti merkin Poolside kokoelmasta sininen Towel Boy Toy. Kuvaan lakka pääsi purjehdusreissulla:




Toisin kuin sormet, varpaat saivat olla koko viikon yksillä lakoilla. Tämän kunnian osoituksen sai Models Ownin Fluro´ Orange lakka:





Ostin reissua varten erikseen uuden alus- ja päällyslakan Rimmeliltä. Olen ollut tyytyväinen Rimmelin mattapäällyslakkaan, joten halusin tästä syystä kokeilla juuri kyseistä merkkiä. Aluslakka on vahvistavaa ja päällyslakan lupailtiin kestävän jopa 10 päivää. 




Olin tyytyväinen tähän yhdistelmään Models Ownin Pink Punchin kanssa, sillä lakka kesti lohkeilematta jopa neljä päivää. Tällöin laitoin heti aluksi kaksi kerrosta päällyslakkaa, enkä lisännyt sitä enää seuraavina päivinä. Kynsiin numero kaksi, missä oli CG Pink Voltage, laitoin vain yhden kerroksen päällyslakkaa ja lakat lähtivät jo kahden päivän päästä. Jumbo-tilalle pääsi kuitenkin Towel Boy Toy –lakka, sillä kärjet olivat kuluneet jo heti seuraavana päivänä, yhden päällyslakkakerroksen kanssa.  

Pidän todella paljon Rimmelin paksuista siveltimistä, joten en aio vielä luovuttaa näiden ostosten kanssa. Ensi kerralla laitan kaksi kerrosta päällyslakkaa, ja toivon että lakkaukset pysyvät pidempään kuin kaksi päivää. Jos eivät pysy, joudun myöntämään tappioni ja ostamaan jotain laadukkaampaa. Peukut kuitenkin pystyyn Rimmelin puolesta halvan hinnan takia (7e/pullo)!


Models Own
Pink Punch
Fluro' Orange

China Glaze
Pink Voltage
Towel Boy Toy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3