keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Rainy Days And Mondays

Lämpenin nyt jotenkin todella paljon skittle-kynsille, joten päädyin maanantaina tekemään siniset skittlet. Oikeastaan pääasiana oli, että pääsin tekemään valkoisia pisteitä, ja minulla olisi siihen hommaan dotting tool, mutta en ole vielä päässyt ihan sinuiksi sen kanssa. En meinaa saada pisteistä samankokoisia ja jokin muukin siinnä mättää. Ehkäpä nämä ongelmat häviäisivät harjoittelemalla, mutta nyt kun kaikissa koristelulakoissani on siveltimen lisäksi myös metallikärki, on pisteiden teko niillä super helppoa ja dotting tool tuppaa unohtumaan (seliseli).  Tässä kuitenkin siniset skittlet valkoisilla palloilla:



Peukalossa on käytetty Rimmelin Sky High 825 –lakkaa, mikä saa aikaan valkoisen kanssa ihme reaktion. Sekä näissä pisteissä, että aikaisemmissa kokeiluissa valkoisen crackle-lakan kanssa, valkoinen muuttuu keltaiseksi tämän lakan päällä. En todellakaan tiedä mistä se johtuu, mutta aika tyhmä juttu, buu. Muuten Sky High on kuitenkin kaunis ja peittävä turkoosi, hyvällä siveltimellä.

Tumman sininen nimettömässä on Dependin 171, mikä on myös hyvin peittävä ja ihanan ohut. Dependin lakoissa hinta-laatu –suhde on todellakin kohdallaan (pullo 3e) ja suosittelenkin merkkiä lämpimästi!

Keskisormi ja pikkurilli on lakattu China Glazen lakoilla: pikkurilli Turned Up Turquoisella ja keskisormi Towel Boy Toylla. Molemmat ovat todella intensiivisiä värejä ja hyviä lakkoja myös levittyvyydeltään. Molemmat on tilattu MiMaxin verkkokaupasta, missä China Glazen lakoilla on valitettavasti melko suolainen hinta.

Viimeisenä vielä etusormi, mihin on käytetty O.P.I:n Alpine Snow –lakkaa. Valitettavasti kyseisestä lakasta on enää pohjat jäljellä, ja nekin viimeiset paksua ja huonosti levittyvää. Siksipä minulla onkin uusi perus valkoinen etsinnässä, ja ihmeekseni alan pikkuhiljaa päätyä Wild & Crazy –merkin valkoiseen. Olen kuullut yllättävän paljon kehuja lakasta, joten ehkä kokeilen itsekin, vaikka hieman skeptinen olenkin merkistä. Onneksi jos lakka ei olekaan kehujen arvoinen, ei hinta hirveästi kirpaise (n. 3e).

Toivottavasti tykkäätte! :>



Rimmel 
Sky High 825

O.P.I 
Alpine Snow

Depend 
171

China Glaze
Turned Up Turquoise
Towel Boy Toy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3