keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

My Style

Mökiltä paluu suoritettu ja vihdoin pääsin takaisin kynsien pariin! Nämä kynnet ovat taas paluu omaan tyyliin ja nämä tuntuvatkin kukkakynsien jälkeen niin omilta, tykkään. Olen myös onnellinen siitä, että sain vihdoin kokeiluun kauan himoitsemani Color Clubin Covered in Diamonds flake-lakan. Tähän väliin muuten vinkkinä Chaming Nails – blogin ”kynsilakkasanakirja”, missä on todella hyvin eritelty eri koostumukset ja lopputulokset!

Käytin näissä kynsissä pitkästä aikaa teippaamista apuna. Olen tarkoituksella vältellyt kyseistä toimenpidettä, sillä usein lopputuloksena ovat olleet sotkuiset ja epätasaiset raidat, suorien ja terävien sijasta. Nyt kuitenkin olen tehnyt oivalluksen kyseisestä asiasta, sillä teipillä on väliä! Käytännön ihmisenä olen onnellisesti käyttänyt remontista jääneitä maalarinteippejä kynsissäni, eikä ole tullut mieleen hankkia ihan perus askarteluteippiä. Nyt kuitenkin jostain syystä ostin viisi rullaa askarteluteippiä (sai halvalla!!), ja tadaa, suorat rajat kynsissä! Askarteluteipin käyttö on muuten myös paljon helpompaa kuin maalarinteipillä askartelu, eikä askarteluteippi vie pohjalakkoja mukanaan niin helposti kuin maalarinteippi. Nyt onnellisena suorien viivojen omistajana sanonkin teille rakkaat ystävät, ostakaa askarteluteippiä!






 



















Lopuksi vielä tunnustus, sillä olen jälleen rakastunut. Tällä kertaa sydäntäni lämmittää kaikkien kehuma Seche Viten päällyslakka. Edelliset lakkaukset pysyivät kynsissäni onnelliset viisi päivää, ennen kuin rupesivat putoilemaan. Niihin viiteen päivään sisältyi mm. marjastamista, tiskaamista, uimista, haravointia, maalausta ja hiomista, eivätkä lakkaukset olleet moksiskaan.  Fiksut ostavat Sechensa netistä, mutta hätähousut (kuten allekirjoittanut) ostavat lakkansa Kicksistä, noin 12e hintaan, suosittelen!



 Depend nro 34
Rimmel Black Cap 080
Color Club Covered in Diamonds
Models Own Pink Explosion


2 kommenttia:

  1. Tulin ihan vaan piipahtamaan vastavierailulle ja luinkin saman tien suurin piirtein koko blogiarkistosi läpi ja klikkasin itseni lukijaksi. Tosi kivoja koristeluideoita sulla! Tausta on myös symppis! Lämpimiä lakkailukelejä! :)

    VastaaPoista
  2. hei kiitos! ihana saada tällaisia kommentteja :>

    VastaaPoista

Odotan innolla kommenttiasi! <3