tiistai 12. heinäkuuta 2011

Story Of My Life


Nyt vuoron saa Unglue Your Lips! – tarinanurkka! Varmasti tiedät sen tunteen, kun olet ensin huolella lakannut kyntesi ja varjellut niitä huolella kuivumisen aikana, ja joku typerä pöydänreuna tulee ja tekee vekin kynteesi. Minä ainakin tiedän. Luin tämän vinkin muistaakseni Kauneus & Terveys –lehdestä, ja ensin kokeiltuani  itse sen toimivaksi, voin julkaista sen myös täällä. Tähän tarvitset vain märät lakkaukset, pöydänkulman, kynsilakanpoistoainetta ja sormesi. Tarina alkakoon:

Eräänä aurinkoisena päivänä Iisa on lakannut itselleen pohjalakan, jollekin ihanalle neonlakalle ja odottelee pohjan kuivumista. Iisalle tulee hirmuinen tarve päästä hakemaan tietokonetta pöydältä, ja vaikka hän kuinka varoo, kolauttaa hän kyntensä pöydänkulmaan, voi mätä. Tältä Iisan kynnet näyttävät siis nyt:




Onneksi Iisa muistaa lukemansa vinkin, ja säntää hakemaan kynsilakanpoistoainetta (muita kynsiä varoen tietysti)! Vinkki menee yksinkertaisuudessaan näin: kasta sormenpää kynsilakanpoistoaineessa ja hiero hellästi pyörivin liikkein kohtaa, missä vekki on. Älä kuitenkaan hinkkaa liikaa, etteivät lakat lähde kokonaan pois. Lopulta Iisan kynsi näyttää tältä:




Viimeistelynä voisi lisätä korjattuun kynteen vielä kerroksen lakkaa tasoittamaan värin, mutta Iisa ei koe sitä tarpeelliseksi, ja ryhtyy levittämään onnellisena värilakkaa tasaiselle pohjalle.


Loppu hyvin, kaikki hyvin! 


Models Own Snow White


2 kommenttia:

  1. Loistovinkki! Tällästä en oo vielä edes kuullutkaan o: Tulee tarpeeseen kyllä :D

    VastaaPoista

Odotan innolla kommenttiasi! <3