torstai 10. marraskuuta 2011

Blue


Ah autuutta kun kynsien lakkaus on jälleen niin ihanaa <3 Ostin joskus kesällä Seppälästä aivan järisyttävän hienon Models Ownin glitter-lakan, mikä on täynnä tummansinisiä timanttihileitä. Vaikka lakka onkin niin ihana kuin onkin, on se jäänyt käyttämättömänä lojumaan laatikon pohjalle. Lojuminen sai kuitenkin loppua, sillä nyt lakka pääsi vihdoin käyttöön, jej! Pohjalla on todella tumma harmaa China Glazen Concrete Catwalk, ja kaverikseen hilelakka sai myös pari tummansinistä strassia, autuutta tämäkin ^^























 




















Suosittelen muuten lämpimästi kuuntelemaan otsikon kappaleen, sillä Blue on mielestäni yksi kauneimmista kappaleista ikinä.





Pitäkäähän kivaa viikonloppuna! :>


China Glaze Concrete Catwalk
Models Own Blue Sparkle


4 kommenttia:

  1. Paniikki!! Oi kynsiguru auta! Pahasti vaikuttaa siltä, että kynnet vaan katkeilee ja liuskottuu, eivätkä ehdi kasvamaan häihin menessä. Kynnenkovettajakaan ei oikein auta. Etsin jo netistä taikakapseleita :D

    Lisää vinkkejä kaipailee Veera

    ps. auttaiskohan jos kädetkään ei olis niin kuivat?
    pps. Ihanat kynnet taas! Tulee ihan mieleen lumisade jonkun sinertävän katulampun alla <3

    VastaaPoista
  2. voi mähmä ;o taikakapseleilla ei taida olla tarpeeksi aikaa toteuttaa tehtäväänsä, mutta käsien kosteuttaminen ja varsinkin kynsinauhoen hieronta öljyllä vahvistavat kynttä.

    Tietenkin sitten kun laitetaan aluslakkaa, pari kerrosta väriä ja päällyslakka niin jo ne yhdessä suojaat kynttä, joten ei pitäisi häissä paljoa näkyä liuskottumat:> Ja jos mikään ei auta niin ei ne lyhyetkään kynnet huonot ole!

    Tutkimme tilannetta tarkemmin lauantaina ^^ niin ja kiitos! <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat noi kynnet, waude kun kiiltää! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Suvi, nämä ovat yhdet suosikeistani ;>

    VastaaPoista

Odotan innolla kommenttiasi! <3