maanantai 16. toukokuuta 2011

Barbie Girl

Lisää muistiinpanoja rakennekynsistä! Ensimmäiset rakennekynteni olivat tosiaan ihan hyvät, mutta muutama käytännön ongelma tuli vastaan. Suurin ongelma loppujenlopuksi oli ehkä akryylin leviäminen sivuilta iholle asti. Yritin pelastaa tilannetta viilaamalla kovettunutta akryyliä, mutta johtuen joko viilasta tai tekniikasta, en saanut kaikkia pois iholta. Voisi luulla että se ei ole niin iso asia, mutta ongelmana on akryylin ”kohoaminen” kynnen kasvaessa. Tällöin akryylin reunat rupeavat irtoamaan kynnestä, ja tämä taas näkyy rakennekynnen läpi. Muutenkin nämä kyseiset kynnet eivät näyttäneet lopulta enää erityisen edustavilta, joten voitte uskoa iloni kun vihdoin sain tämän:



Akryylin tasoittaminen oli ollut niin tuskaista ensimmäisellä kerralla, että en edes halunnut ryhtyä viilaamaan kynsiä pois manuaalisesti. Vaikka tässä kyseisessä sähköviilassa ei tehoja ole hirveästi, oli apu silti valtaisa. Sähköviilan ansiosta aikaa kynsien tekemiseen kului melkein puolet vähemmän aikaa, kuin ensimmäisellä kerralla manuaalisesti viilattuna. Uusien kynsien reunat olivat myös niin paljon helpompi siistiä sähköviilalla, kuin tavallisella käsikäyttöisellä. Toki sain hieman myös viilailtua ihoakin oikean käden nimettömästä, mutta se menee taas ensimmäisen kerran piikkiin ;>

Näihin kynsiin tein kärjet valkoisilla tipeillä, ja jätin kynnet edeltäviään pidemmiksi. Olenkin näihin niiiiiiin paljon tyytyväisempi kuin ensimmäisiin!



Kynsien lakkaaminenkin oli mukavampaa, kun kynnet ovat kapeat ja pitkät, pikemmin kuin lyhyet ja soikeat mitä ensimmäiset olivat. Laitoin heti kokeiluun uusimman pinkkini, China Glazen Pink Voltagen, ja voin tunnustaa rakastuneeni tähän lakkaan. Väri on aivan älyttömän kirkas ja raikas, eikä yhtään ällö, kuten barbie – pinkit usein ovat. Kokeiluun pääsi myös ihan ihka oikea dotting tool, mitä oli helpompi käyttää kuin kuulakärkikynää, mutta samankokoisten pallojen tekemiseen tarvitsen vielä harjoitusta. Kivaa hommaa silti!

buu, kivemmat luonnossa


China Glaze Pink Voltage

Konad Valkoinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3