torstai 26. toukokuuta 2011

The Difference Between Love and Hell

Nyt vihdoin esittelyssä kolmannet rakennekynteni, joiden piti pysyä pitkään, mutta toisin kävi. Kynteni olivat todella huonossa kunnossa kun otin (lue: revin) edelliset rakennekynteni pois, joten päätin tehdä sellaiset kynnet jotka voisivat olla useammankin viikon paikoillaan.  Kynsistä tuli siisteimmät tähän mennessä ja siniset tipit olivat raikkaat, mutta joku vaan ei toiminut. Lopulta tajusin, että vaikka kuinka haluaisin pitää rakennekynsiä, eivät ne vain sovi elämäntyyliini. Siispä päätin nyt keskittyä itselläni luonnonkynsiin ja niiden lakkailuihin, sekä rakennekynsien tekemiseen muille. Nyt kun olen saanut päätökseni tehtyä ja kynnet luonnollisiksi, tuntuu kynsien lakkaileminenkin taas mukavammalta.

Tässä kuitenkin kuvaa sinisistä kynsistä. Vihdoin sain hiottua kynnen pinnan tasaiseksi ja kärjet oikean muotoisiksi. Vinkkinä voin myös kertoa, että kannattaa käyttää hienompia viiloja kynnen pinnan viimeistelyyn, sillä se lisää kynnen kiiltoa. Olin nimittäin itse aikaisemmin unohtanut tämän seikan...




Tässä on myös kuva omista kynsistäni tällä hetkellä. Valitettavasti tajusin ottaa kuvan vasta pohjalakan levittämisen jälkeen, mutta kuvasta näkyy kuitenkin kynsien tilanne ja hyvin lyhyt pikkurillinkynsi.





Tässä vielä linkki otsikon mahtavaan kappaleeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3