torstai 18. elokuuta 2011

Black Holed Sun

Viimeaikoina ei ole blogiin paljoa sadellut uusia kynsiä, sillä inspiraatio taisi ottaa ja lähteä. Onneksi kuitenkin on yllättävän helppoa hankkia inspiraatio takaisin, parin uuden lakkapullon avulla. Ei paljoa nokka tuhissut, kun hihat alkoivat heilua uusien lakkojen kanssa.

Olen rakastunut China Glazen Poolside –kokoelmaan, ja sanomattakin on kai selvää, että olen hieman jälkijunassa. Koska kokoelma julkaistiin kesäksi 2010, saatoin hieman kiljua ja hyppiä, kun löysin kokoelman Sun Worshipper –lakan Lahdesta. Kyseinen lakkani on ollut must have –listallani jo piiiiiiitkään yhdessä Kiwi Cooladan sekä Flip Flop Fantasyn kanssa. Vielä siis kaksi hankkimatta kunnes saan Poolsiden parhaimmiston kasaan, jej!

Tässä kuitenkin ensimmäiset omat auringonpalvojani ja hei, ensimmäiset drag marblet ikinä, joten olkaahan armollisia! ;>











China Glaze

Sun Worshipper
Liquid Leather



4 kommenttia:

  1. aivan ihanat!:) Rakastan tota Sun Worshipper lakkaa! :-D

    VastaaPoista
  2. 3nn: se onkin iiihana! ja kiitos :>

    VastaaPoista
  3. UPEAT kynnet! Toi väri on tietenkin mieletön, mutta ton designin kanssa oot kyllä täyden kympin ansainnut. I'm totally in love :D Ps. En voi olla liittymättä lukijaksi.

    VastaaPoista
  4. oi kiitos Tilhi ja tervetuloa remmiin ^^^

    VastaaPoista

Odotan innolla kommenttiasi! <3