keskiviikko 31. elokuuta 2011

New Shoes


Tämä päivitys alkaa sanoilla ”UUH”, ”AAH”, ”LÄÄH” sekä ”WUHUU”, joten UUHAAHLÄÄHWUHUU!
Tilasin lakkoja ensimmäisen kerran (ikinä!) ulkomailta, joten lähdin pelaamaan varman päälle tilaamalla nailsupplies.us –sivustolta, mistä todella moni blogaaja tuntuu tilailevan lakkojaan. Tilauksen tein sunnuntai-illalla, ja paketti tuli perille seuraavan viikon tiistaina.  Pakettiin mahtui yhdeksän max. 15 ml kokoista lakkaa, ja ainakin itselläni meni muutama tunti lakkoja valitessa ;>

Alkuperäisen Himotuimmat lakat –listan lakoista mukaan pääsi vain yksi, sillä kaikkien ihanien kirkkaiden lakkojen viehätys olikin jäänyt jo edesmenneeseen kesään. Kummastuksekseni tilasin toinen toistaan ihanampia muta-sävyjä, ja olenkin nyt aaaaivan täpinöissäni!

Tilauksen tekeminen johtui pääosin halusta saada O.P.I.n Skull & Glossbones –lakka, ja olin varma että kaikki muut Pirates of The Carribean –kokoelman lakat saisivat jäädä hyllyyn, mutta toisin kävi. Tilaukseen tuli lopulta kolme ihanaa lakkaa Pirates-kokoelmasta, ja olen supertyytyväinen! Harmittamaan jäi ainoastaan Mermaid’s Tears –lakan puuttuminen kaupasta, jota paikkaamaan ostin Essien Turquoise & Caicos –lakan. Essien lakka on ehkä O.P.I.n lakkaa kirkkaampi, mutta toimii!

Toinen kokoelma mikä ei aluksi lämmittänyt kovinkaan paljoa, oli China Glazen Metro-kokoelma. Aluksi katsottaessa lakat olivat tylsiä ja mitättömiä, mutta kokoelman lakkoja googlettaessa, kiinnostus heräsi kokonaan uudelle tasolle. Lopulta ostin myös tästä kokoelmasta kolme lakkaa ja lisäksi Metro-kokoelman tyylisen vaaleanharmaan Recycle-lakan. Paketin viimeisteli O.P.I.n Femme de Cirque –kokoelman  hento shimmer-lakka I Juggle...Men, mikä nopeasti kokeiltuna vaikuttaa erittäin lupaavalta!

Lopuksi vielä kuvat peliin ja varmasti pian kuvia lakoista myös kynsillä ;>




Stranger Tides, Skull & Glossbones, Steady as She Rose


Westside Warrior, Street Chic, Concrete Catwalk


Essie : Turquoise & Caicos, CG : Recycle, O.P.I : I Juggle...Men


(luonnonvalo)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3