lauantai 27. elokuuta 2011

Shine on Me


Nyt esittelyssä uusin tuttavuuteni, China Glazen Wireless Holographic Top Coat.  Itse en ollut aikaisemmin kuullut tästä tuotteesta mitään, joten heti bongattuani kyseisen lakan, oli se pakko saada kokeiluun.  Nimen mukaisesti lakka levitetään värilakan päälle, luoden holo-efektin kynnelle. Pohjalakaksi valitsin China Glazen Towel Boy Toyn, josta en saanut valitettavasti hyvää kuvaa eilen illalla pimeässä. Tässä kuitenkin linkki aikaisempaan päivitykseen, missä Towel Boy Toy on paljaaltaan.

Olin ehkä salaa hieman skeptinen lakan toimivuudesta, mutta skeptisyys osoittautui turhaksi, sillä lakka toimii! Jo ensimmäisellä levityskerralla, holo-efektin huomasi selvästi ja koska lakka on niin ohutta, pystyi lisäkerroksia lisäämään huoletta. Loppujen lopuksi levitin kai neljä kerrosta (sekosin laskuissa), koska efektiin jää koukkuun! Kokoajan halusi laittaa lisää ja lisää, ja katsoa kuinka efekti vahvistuu. Lakan levittyvyys on myös aivan mahtavaa, sillä hileet leviävät tasaisesti eivätkä raidoitu. Myös holo-lakkojen foliomaisuus puuttuu, mikä varmasti parantaa lakan pysyvyyttä.

Tykkään!


(klikkaa kuvia isommiksi)



(auringossa kuvattu)
(sisällä kuvattu)





















 




















Lopuksi vielä pahoittelut viimeaikaisesta hitaasta päivitystahdista. Valitettavasti tämä tilanne saattaa pysyä, sillä koulut ovat taas alkaneet, ja lakkailuajat ovat olleet hakusessa. Rakastan kuitenkin kynsien koristelua ja värittelyä, ja lupaankin että blogi pysyy pystyssä, vähän vain hitaammalla tahdilla :> Kiitos kuitenkin ihanille lukijoilleni, ja toivottavasti pysytte remmissä mukana <3



China Glaze

Towel Boy Toy
Wireless Holographic Top Coat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odotan innolla kommenttiasi! <3